Ballonnenpiet

Ballonnenpiet

Prijs op aanvraag

Artikelnummer: BP Categorie:

Een ballonnenpiet huren?

Deze ballonnenpiet is helemaal weg van ballonnen. Hij kan de mooiste ballonfiguren maken met zijn speciale ballonnen! De kinderen mogen kiezen wat ze willen dat de ballonnenpiet voor ze maakt! Een stoer zwaard of toch maar liever een konijntje? Het kan allemaal.

Ballonnenpret op elk evenement

De ballonnenpiet kan op elk evenement zorgen voor extra sfeer. In de Sinterklaasperiode kan de ballonnenpiet bij uw bedrijf langskomen of in jouw winkel de klanten vermaken. Zeker wanneer er niet teveel kinderen tegelijk zijn kan de ballonnenpiet de kinderen vermaken door iedereen een ballon geven in een vorm die de kinderen leuk vinden. Je vraagt het maar en de ballonnenpiet maakt het op een leuke theatrale wijze!

Vier het Sinterklaasfeest met entertainment van Withagen-attractieverhuur

Als je iets organiseert voor het Sinterklaasfeest wil je natuurlijk dat iedereen volledig onder de indruk is van Sinterklaas en de Pieten. Zo blijft de magie van het Sinterklaasfeest bewaard. Wil je advies over hoe je jouw evenement kunt aanpassen voor het Sinterklaas thema neem dan contact op met Withagen-attractieverhuur.