Zwembad Evenwichtsbalk exclusief zwembad

Artikelnummer: WS-2011.02
€ 75,00

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à € 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten*

Borg: € 100,00

Totaal exclusief BTW

€ 75,00
Omschrijving

Ga de strijd aan!

Dit zwembad spel is niet zomaar een evenwichtsbalk waar je overheen moet lopen alsof het een brug over het water is. Deze evenwichtsbalk ligt met een heel andere reden over een zwembad heen. Bij deze attractie moet je zittend op een balk boven het water proberen de tegenstander uit evenwicht te brengen. Als je de tegenstander in het water kunt krijgen, ben je de winnaar!

Een zwembadspel voor iedereen!

De zwembad evenwichtsbalk biedt plezier aan jong en oud. Met dit zwembadspel is het telkens weer spannend wie zijn balans verliest en in het water beland. Je kunt zelfs een toernooitje opzetten en teams maken zodat het extra spannend wordt! Maar ook voor mensen die zelf niet meedoen is een evenwichtsbalk huren een echte aanrader. Het blijft immers een spannende strijd om naar te kijken, ook als je zelf niet meedoet.

Withagen maakt het feest compleet

Een spetterend leuke attractie op uw feest, evenement of buurtfeest nodig? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Niet alleen verhuren wij ook een zwembad van 5 meter doorsnede dat perfect bij dit zwembad spel past, maar ook voor tal van andere attracties kun je bij ons terecht. Loop je voorzichtig over drijvende eilandjes of neem je juist een aanloop om zo hard mogelijk een buikschuiver te maken op de buikschuifbaan en snel naar de bel te komen?

Het is mogelijk om dit zwembad spel inclusief en exclusief zwembad te huren. Let er wel op dat het zwembad niet langer (of breder) dan 5 meter is. De evenwichtsbalk is namelijk 7,25 meter lang en heeft voldoende oppervlakte buiten het water nodig voor de ondersteuning.

Specificaties

Extra informatie

Leeftijd vanaf 10 jaar
Leeftijd tot 80 jaar
Lengte in cm 725
Breedte in cm 135
Hoogte in cm 150
Transport Gewicht (Kg) 100 kg
Vervoer
Handleiding