Zwembad 5 meter doorsnee

Artikelnummer: WS-2010.01
€ 85,00

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à € 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten*

Borg: € 175,00

Totaal exclusief BTW

€ 85,00
Omschrijving

Opblaasbaar zwembad huren

Een lekker verfrissende duik in een zwembad is natuurlijk op een warme zomerdag ideaal. Dus geef je een feestje of organiseer je een compleet evenement op een warme dag zou je eigenlijk een zwembad moeten hebben... Met dit zwembad van 5m doorsnee kan dit zonder veel moeite! Het zwembad kan bijna overal geplaatst worden. Op het bedrijfsterrein tijdens een open dag, op straat bij een braderie of buurtfeest, of zelfs in je eigen achtertuin. Door dit opblaasbare zwembad te huren ben je tevens verzekerd van een hoge kwaliteit en hoef je daarnaast ook geen ruimte te maken in je eigen schuur.

Hoe vul je het zwembad?

Het zwembad blaas je eenvoudig op met de bijgeleverde blower. Het opblaasbaar zwembad dat je bij ons huurt kan zowel op gras als op steen geplaatst worden. Dus of je nu een zwembad in jouw eigen achtertuin wilt hebben of met leuke waterspellen voor verfrissing op een evenement wilt zorgen, met dit zwembad kan je dag niet meer stuk!

Lekker ontspannen in een zwembad is natuurlijk een heerlijk vooruitzicht. Je dient er echter wel rekening mee te houden dat het vullen van het zwembad met een gewone kraan wel heel lang kan duren. Het beste gebruik je hier een brandslang voor. Bedenk je wel dat het even duurt voordat het koude water is opgewarmd tot omgevingstemperatuur.

Actief in het zwembad

Wil je meer dan alleen in het water dobberen dan kun je het opblaasbare zwembad ook huren in combinatie met een andere attractie om zo een spetterend zomerspel voor jong en oud te organiseren. Met bijvoorbeeld de zwembad evenwichtsbalk huur je een spannend spel. Wie kan zijn tegenstander in het water krijgen zonder zelf nat te worden?
Specificaties

Extra informatie

Leeftijd vanaf 6 jaar
Leeftijd tot 100 jaar
Hoogte in cm 100
Diameter in cm 500
Spanning in volt 230 volt
Vermogen in watt 1500 watt
Afmeting transport L x B x H 120 x 40 x 40 cm
Vervoer
Handleiding