Zwembad 10 x10 meter

Artikelnummer: WS-2013.02
€ 300,00

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à € 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten*

Borg: € 250,00

Totaal exclusief BTW

€ 300,00
Omschrijving

Een zwembad huren voor wateractiviteiten

Dit grote vierkante zwembad kan niet gebruikt worden om in te zwemmen. Er kan niet meer dan 40 cm water in. Dit maakt het ideaal voor gebruik bij allerlei wateractiviteiten. Ook deze leuke activiteiten kan je bij Withagen-attractieverhuur huren. Denk hierbij onder andere aan waterbootjes of aquaballen. Bovendien kun je met een korte broek aan heerlijk door het water lopen! Dit maakt dit zwembad huren extra leuk!

Hoe zet je het zwembad op?

Het opblaasbare zwembad wordt met een handblower opgeblazen. Hierna blijft het zwembad constant op druk. Bij gebruik voor langere tijd adviseren wij het zwembad elke 2 uur bij te blazen zodat het goed hard blijft. Het voordeel van dit zwembad is dat als de stroom uitvalt het zwembad niet leeg loopt. Dit kan wel het geval zijn bij zwembaden die constant door een blower op druk gehouden worden. Vul het zwembad bij voorkeur met een brandslang, je hebt ongeveer 25.000 liter water nodig.

Dit zwembad huren is ideaal voor een buurtfeest of ander evenement tijdens een warme en zonnige dag. Door de vele opties aan waterattracties ben je met dit zwembad verzekerd van urenlang waterplezier.

Specificaties

Extra informatie

Leeftijd vanaf 4 jaar
Leeftijd tot 80 jaar
Lengte in cm 1000
Breedte in cm 1000
Vervoer
Handleiding
Geen handleiding gevonden voor dit product.