Zweefmolen Jungle Swing in actie

Terug naar overzicht
Artikel 4 van 4 Volgend product

Zweefmolen Jungle Swing

Artikelnummer: A-2014.02
€ 475,00

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à € 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten*

Extra uren

x € 75,00

Totaal exclusief BTW

€ 475,00
Omschrijving

Voel je als Tarzan in deze zweefmolen!

Bent u op zoek naar een zweefmolen verhuur? Dan bent u bij Withagen-attractieverhuur zeker aan het juiste adres! In deze zweefmolen met jungle thema krijgt ieder kind namelijk echt het gevoel dat hij of zij door de jungle zweeft. De jungle prints en klimop langs de kettingen zorgen ervoor dat de kinderen zich als een echte Tarzan of Jane zullen voelen. Daarnaast staan al hun favoriete figuurtjes ook op de zweefmolen afgebeeld. En als kers op de taart: de attractie is ook nog eens leuk verlicht! Dit zorgt voor een echte sfeermaker in de wintermaanden of avonden!

Handige info over onze zweefmolen verhuur

Deze zweefmolen is standaard voorzien van 4 enkele en 4 dubbele stoelen. Dit betekent dat er dus 12 personen tegelijk in de jungle swing zweefmolen kunnen. Doordat de zweefmolen op snelheid is in te stellen is deze ook geschikt voor jongere kinderen. Voor de echte waaghalzen kan deze zweefmolen ook lekker hard zijn rondjes zwieren. U huurt de attractie standaard voor 4 uur. Uiteraard kan de zweefmolen tegen betaling ook langer blijven staan. Een medewerker van Withagen-attractieverhuur komt de attractie op locatie afleveren, waarna deze samen met enkele medewerkers van de organisatie kan worden opgezet. Uiteraard kan de zweefmolen ook volledig door ons worden opgezet.

Een complete kermis van Withagen-attractieverhuur.

Kijk ook even bij onze overige attracties. Als u het wilt kunnen wij zelfs een hele mini kermis voor u neerzetten. Bijvoorbeeld met botsautootjes, een mini reuzenrad of draaimolen. Neem voor info vrijblijvend contact met ons op.

Prijs voor Koningsdag op aanvraag.

Specificaties

Extra informatie

Leeftijd vanaf 2 jaar
Leeftijd tot 12 jaar
Hoogte in cm 400
Diameter in cm 700
Spanning in volt 230 volt
Vermogen in watt 16 ampère
Afmeting transport L x B x H L 450 x b 210 x H 310 cm
Vervoer Niet zelf te vervoeren
Handleiding
Geen handleiding gevonden voor dit product.