Terug naar overzicht
Vorig product Artikel 1 van 6

Wild west western schietspel

Artikelnummer: SL-2011.03
€ 20,00

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à € 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten*

Borg: € 35,00

Totaal exclusief BTW

€ 20,00
Omschrijving

Een schot in de roos

Het wild west western schietspel huren is een schot in de roos! Iedereen vindt schieten leuk, vandaar ook het succes van speelgoed als de Nerf guns. Maar schieten met een kruisboog is nog veel leuker! De kruisboog bij dit spel is gelukkig niet gevaarlijk. De pijlen zijn voorzien van oranje zuignappen waardoor ze op gladde oppervlakken blijven plaken.

Schieten op diertjes

Probeer met de kruisboog de diertjes van de plankjes te schieten van het wild west western schietspel. Maar geen zorgen, dit zijn natuurlijk geen levende dieren. De plaatjes die zijn afgebeeld kun je wel allemaal terugvinden in het wilde westen. Herken jij de dieren cowboys en indianen uit het wilde westen die je raak schiet?

Gebruik een thema voor jouw evenement

Een evenement wordt natuurlijk extra leuk als er een thema aan verbonden is en gasten verkleed komen. Zo is een country of western thema een heel herkenbaar thema waar veel mensen wel raad mee weten. Dit spel kan prima gebruikt worden opzo een country thema feest. Maar voor een echt geslaagd themafeest is meer nodig. Bijvoorbeeld een western springkussen en een rodeo stier. Zo kun je met enkele attracties je thema voor jong en oud toegankelijk maken. Uiteraard kun je bij Withagen-attractieverhuur voor elk thema de perfecte attractie huren. Vraag ons gerust om advies! Het wild west western schietspel is ook uitermate veilig want aan het einde van de pijlen van de kruisboog zitten zuignoppen.
Specificaties

Extra informatie

Leeftijd vanaf 10 jaar
Leeftijd tot 75 jaar
Lengte in cm 57
Breedte in cm 58
Hoogte in cm 100
Afmeting transport L x B x H 57x58x100
Transport Gewicht (Kg) 6,4 kg
Vervoer
Handleiding
Geen handleiding gevonden voor dit product.