Terug naar overzicht
Vorig product Artikel 1 van 22

Whack-a-mole

Artikelnummer: SK-2018.05
€ 125,00

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à € 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten*

Borg: € 150,00

Totaal exclusief BTW

€ 125,00
Omschrijving

Mep de mol!

Bij het Whack-a-Mole spel is het de bedoeling dat 1 persoon in het midden gaat staan. 6 Anderen verschuilen zich in de gaten rondom de middelste persoon. Zij spelen in dit spel de mollen. De mollen proberen steeds een bal te stelen van de speler in het midden. Maar... de speler in het midden krijgt een grote hamer waarmee hij of zij de mollen kan meppen zodat ze terug moeten in hun holletje. Wie kan de meeste ballen naar zijn molshoop brengen?

Whack-a-mole veilig spelen

Bij het mollen meppen wordt er met een hamer op het hoofd van de mollen geslagen. Maar wees niet bang, de hamer is zacht en de mollen krijgen allemaal een helm op. Zo blijft dit een erg leuk spel voor jong en oud. Wat is er nu leuker dan met een hamer op je vrienden slaa? Mollen verjagen was nog nooit zo leuk!

Spel voor 7 personen

Het whack a mole spel kan je met 7 mensen tegelijk spelen. Dit maakt het een erg leuk spel voor op een kamp, vakantieweek of sportvereniging. Wil je liever springen dan bukken om geen klap te krijgen dan is de sweeper een fantasch alternatief voor de whack-a-mole. Ook erg leuk als teambuilding of groepsactiviteit met vrienden.
Specificaties

Extra informatie

Leeftijd vanaf 5 jaar
Leeftijd tot 75 jaar
Hoogte in cm 250
Diameter in cm 550
Spanning in volt 230 V
Vermogen in watt 1500 W
Transport Gewicht (Kg) 125 kg
Vervoer
Handleiding
Geen handleiding gevonden voor dit product.