Wervelwind machine in actie

Wervelwind machine

Artikelnummer: SL-2011.02
€ 85,00

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à € 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten*

Borg: € 100,00

Totaal exclusief BTW

€ 85,00
Omschrijving

Laat de wind maar waaien

Laat je zelf opsluiten in de wervelwindmachine en zet je schrap! Laat je niet omver blazen door de wind in de wervelwindmachine en probeer zoveel mogelijk ballen te vangen. Als je in het midden staat op het plateau, vliegen de ballen je letterlijk en figuurlijk om de oren in deze wervelwindmachine.

Het regent geld!

Deze wervelwindmachine wordt ook wel gebruikt als moneybox; men noemt het dan ook wel flappentapper. Je kunt in de wervelwind machine nep bankbiljetten laten opwaaien zodat je letterlijk naar het geld kunt graaien. Verder is deze cashbox natuurlijk ook heel goed in te zetten voor bepaalde winkelacties. Je kunt je klanten bepaalde kleuren laten vangen waardoor men extra korting krijgt. Of laat deelnemers aan het spel proberen een kortingskaart of prijskaart te vangen tussen allerlei andere papiertjes. Met de wervelwind machine heb je niet alleen een leuk spel, deze machine is ook een blikvanger en al snel zal publiek toestromen!

Winkelcentra aankleden?

Ook voor winkeliers zijn er volop attracties in ons assortiment die kunnen dienen om klanten te trekken en de winkel aan te kleden. Naast de wervelwind machine of de wervelwind blikvanger zijn bijvoorbeeld ook ballonnenpilaren als blikvangers uitermate geschikt.
Specificaties

Extra informatie

Leeftijd vanaf 6 jaar
Leeftijd tot 100 jaar
Lengte in cm 100
Breedte in cm 100
Hoogte in cm 245
Spanning in volt 230 volt
Vermogen in watt 2000 watt
Afmeting transport L x B x H 100 x 100 x 45 cm
Transport Gewicht (Kg) 60 kg
Vervoer
Handleiding
?>