Wervelwind blikvanger machine in actie

Wervelwind blikvanger machine

Artikelnummer: SL-2013.01
€ 100,00

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à € 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten*

Borg: € 150,00

Totaal exclusief BTW

€ 100,00
Omschrijving

Het geld vliegt je rond de oren in de wervelwind cabine!

De bedoeling van de wervelwind machine is dat je in de wervelwind cabine gaat staan en het meeste geld verzamelt. Maar pas op! Door de sterke wind die er in de wervelwind cabine staat vliegt dit geld allemaal om je heen en is het niet makkelijk om alles te pakken te krijgen!

Hoe werkt de wervelwind blikvanger?

De spelkandidaat stapt via een rits in de wervelwind cabine. Vervolgens gaat de rits dicht en zodra de deelnemer er klaar voor is kan de blower worden aangezet. Vervolgens verandert de wervelwind machine in een moneybox wervelwind en waait het geld alle kanten op. Uiteraard kan er bij het geld door jou ook bijvoorbeeld een waardebon worden verstopt. Terwijl de deelnemer graait naar de prijzen kan het publiek genieten van het schouwspel door de doorzichtige wand. Wil je op een evenement of een beurs extra aandacht trekken dan gaat dat met deze wervelwind blikvanger machine zeker lukker!

Je eigen wervelwind?

Withagen-attractieverhuur kan voor u deze blikvanger ook voorzien van uw eigen logo's. Informeer naar de mogelijkheden. Met een wervelwind in jouw thema val je extra op! Kijk maar eens naar een van de voorbeelden: Het Jupiler blik. Ideaal als je af en toe reclame wilt maken. Dan is je eigen wervelwind machine voordeliger dan een wervelwind blikvanger machine huren.
Specificaties

Extra informatie

Leeftijd vanaf 6 jaar
Leeftijd tot 75 jaar
Hoogte in cm 280
Diameter in cm 140
Spanning in volt 230 volt
Vermogen in watt 2000 watt
Afmeting transport L x B x H zie gebruikshandleiding
Transport Gewicht (Kg) zie gebruikshandleiding
Vervoer
Handleiding