Wereldbal (reuzebal) bruin/geel in actie

Wereldbal (reuzebal) bruin/geel

Artikelnummer: ZK-2007.02
€ 50,00

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à € 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten*

Borg: € 50,00

Totaal exclusief BTW

€ 50,00
Omschrijving

Een wereldbal is reuze!

Een wereldbal een enorme bal waarmee je op veel verschillende manieren een spel kunt spelen! De wereldbal is een enorme bal en wordt dan ook wel reuzenbal genoemd! De reuzebal kun je dus ook gebruiken in diverse spelvarianten. Zoek je een leuke activiteit voor bijvoorbeeld een zeskamp of sportdag dan kun je met een wereldbal alle kanten op. Speel eens een nieuwe balsport door de wereldbal te huren! Kies je favoriete kleur uit en probeer de opdrachten te voltooien met je team. Of neem het op tegen een ander team wanneer je meerdere wereldballen huurt.

Hoe gebruik je een wereldbal?

Een wereldbal is op allerlei manieren in te zetten. Iemand kan bijvoorbeeld op de wereldbal gaan zitten of staan terwijl het team probeert zonder dat deze persoon er af valt een parcours af te leggen. Voor kleinere kinderen is dit natuurlijk erg lastig maar zij kunnen de wereldbal over een parcours rollen. Een andere spelvariant is om de bal over een afstand te verplaatsen zonder dat de wereldbal de grond mag raken. Laat uw eigen fantasie de vrije loop en bedenk zelf iets leuks met de wereldbal!

Groot spellenaanbod voor elk evenment

Met alleen een wereldbal huren is het moelijk een volledige middag te vullen of grote groepen kinderen tegelijk bezig te houden. Maar met enkele andere leuke zeskamp spellen erbij zullen kinderen zich lang vermaken. Laat ze bijvoorbeeld onder een kruipet door klauteren. En bij mooi weer is een wedstrijd waterkakken een spannende bezigheid. Bij Withagen-attractieverhuur hebben we genoeg spellen om iedereen op een leuke manier te vermaken op elk evenement!
Specificaties

Extra informatie

Leeftijd vanaf 6 jaar
Leeftijd tot 80 jaar
Diameter in cm 200
Spanning in volt 230 volt
Vermogen in watt 140 watt
Afmeting transport L x B x H 100 x 60 x 50 cm
Transport Gewicht (Kg) 19 kg
Vervoer
Handleiding