Welkom banner

Artikelnummer: TE-2015.01
€ 35,00

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à € 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten*

Totaal exclusief BTW

€ 35,00
Omschrijving

Markeer jouw tent

Een tent op jouw evenement kan op vele manieren worden ingezet. Je kunt een tent gebruiken als onthaal, een plaats om een kassa in te huisvesten of als etalage voor producten die je wilt verkopen of als infostand. Maar van veraf zien bezoekers alleen een tent en zie ze niet diect waar de tent voor dient. Met deze roze "welkom"-banner heet je iedereen van harte welkom. Dankzij de duidelijke tekst is al van verre te zien waar het evenement begint.

Hoe bevestig je de banner?

De "welkom"- banner is van hoogwaardig zeil gemaakt en is waterbestendig. Je kunt deze banner dus ook buiten ophangen in de regen of sneeuw. Maar de banner is niet alleen te gebruiken voor op een tent. Er zitten namelijk aan de zijkant ringen in waardoor je de "welkom"-banner makelijk kunt ophangen aan een hekwerk of boog. Uiteraard zijn er ook andere teksten mogelijk op aanvraag.

Verwelkom je gasten

Met de welkom banner op een van de prachtige tenten van Withagen-attractieverhuur maak je een goede indruk. Bovenop een pagode tent ziet de banner er natuurlijk schitterend uit. Maar je kunt ook op een andere manier je gasten verwelkomen. Plaats bijvoorbeeld een enorme welkomstboog bij de ingang. Een blikvanger die zeker in de smaak zal vallen!
Specificaties

Extra informatie

Breedte in cm 475
Hoogte in cm 40
Handleiding
Geen handleiding gevonden voor dit product.