Waterkak race groot 2 stuks

Artikelnummer: ZK-2007.08
€ 25,00

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à € 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten*

Borg: € 35,00

Totaal exclusief BTW

€ 25,00
Omschrijving

Wie kan het meeste water kakken?

In de water kak race nemen 2 spelers het tegen elkaar op in een knotsgek waterspel. Wie verzamelt in de kortste tijd zoveel mogelijk water? Dompel je achterwerk in de grote tobbe met water en ren je rot naar de overkant waar een andere tobbe staat. Hier moet je dan "waterkakken". Achter in de sponsbroeken zit een spons die zich volzuigt als je je achterwerk dompelt in het water. Zodra je op de persplank gaat zitten druk je de spons leeg en komt het water in de kuip.

Voor grote kinderen

Omdat waterkakken een spel is dat iedereen leuk vindt en we jong en oud de kans willen geven om te waterkakken is de water kak race groot speciaal voor grote kinderen. Volwassen zijn natuurlijk ook grote kinderen. De broeken zijn wat groter dan bij de kinder variant. Dit alles wordt geleverd met 2 sponsbroeken, persplanken, sponzen en 2 watertobbes.

Waterpret tijdens een zeskamp

Withagen-attractieverhuur heeft de leukste zeskamp spellen. Dus organiseer je een zeskamp kijk dan zeker in het assortiment zeskamp spellen en kies jouw persoonlijke favorieten. Bij warm weer zijn vooral spellen met water natuurlijk echte aanraders. Hou jij het droog bij het brandweerspel? Of zoek je gewoon een waterattractie en ga je op schattenjacht bij het plunderen?
Specificaties

Extra informatie

Leeftijd vanaf 10 jaar
Leeftijd tot 100 jaar
Lengte in cm 60
Breedte in cm 60
Hoogte in cm 40
Transport Gewicht (Kg) 15 kg
Vervoer
Handleiding