water piraten hindernisbaan in actie

water piraten hindernisbaan

Artikelnummer: WS-2013.01
€ 225,00

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à € 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten*

Borg: € 200,00

Totaal exclusief BTW

€ 225,00
Omschrijving

Springkussen op het water

Dit is niet zomaar een stormbaan! Je kunt deze hindernisbaan huren voor gebruik op het water! Dit maakt de attractie niet alleen nog leuker het wordt ook een stuk spannender! De water piraten hindernisbaan beweegt natuurlijk op het water en is door het water ook lekker glad. Kun jij tot het einde komen zonder in het water te belanden met een plons?

Piraten en zeerovers

Deze water hindernisbaan staat geheel in het teken van piraten. Niet alleen de zeerover print zorgt voor het piraten thema, ook de obstakels passen in het piraten thema. Pers jezelf eerst langs de tonnen op deze waterhindernisbaan. Klim dan over de muur met de piraten schat naar de palmbomen. Pas op de piraten en klim over de grote bal om aan het einde in het water te glijden langs de glijbaan.

Pret in het zwembad

De water piraten hindernisbaan is een stormbaan die niet alleen op open water kan maar ook perfect in een zwembad kan worden gelegd. Ideaal om het hele jaar door te genieten van een waterbaan! In ons assortiment vind je ook de water hindernisbaan aquafun. Beide banen kunnen ook voor langere tijd worden gehuurd en zo kun je bijvoorbeeld een week lang een hindernisbaan in het water leggen voor alle zwembadbezoekers!
Specificaties

Extra informatie

Leeftijd vanaf 6 jaar
Leeftijd tot 75 jaar
Lengte in cm 1470
Breedte in cm 300
Hoogte in cm 350
Spanning in volt 230 volt
Vermogen in watt 1500 watt
Vervoer
Handleiding
Geen handleiding gevonden voor dit product.