Voeten van de vloer (prijs per kist)

Artikelnummer: ZK-2007.06
€ 3,50

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à € 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten*

Borg: € 2,00

Totaal exclusief BTW

€ 3,50
Omschrijving

Voeten van de vloer, de vloer is lava!

Jong en oud kennen het spel voeten van de vloer. Bij dit spel mag je niet de grond aanraken anders ben je af. Her is een populair spelletje dat kinderen onderweg wel eens spelen maar het is dankzij deze kisten ook perfect te doen volgens een vast parcours. Door de kisten steeds aan elkaar door te geven kun je als team vooruit komen. Natuurlijk mogen de deelnemers de grond niet raken tijdens het spel, want dan moeten ze weer opnieuw beginnen.

Hoeveel kisten huren bij voeten van de vloer?

Bij het voeten van de vloer spel geeft de achterste speler een vrije kist door naar de voorste. Deze plaatst hem voor zich zodat iedereen een kist kan doorschuiven. Zo is het hele team weer een stap dichter bij de finish en is de achterste kist vrijgekomen om weer door te geven. Zorg dus altijd dat je minimaal 1 kist meer huurt dan dat de teams bij het voeten van de vloer spel groot zijn. De prijs op de website is de prijs per kist.

De leukste zeskamp spellen

Het voeten van de vloer spel is slechts een van de vele leuke zeskamp spellen die je huren kunt bij Withagen-attractieverhuur. Wij hebben voor jouw speeldag, sportevenement, zeskamp of feest altijd de leukste attracties te huur. Bij warm weer is een buikschuifbaan altijd een groot succes terwijl het dan misschien te warm is voor de lopende A. Wat jouw wensen ook zijn, bij Withagen-attractieverhuur vind je altijd de ideale attractie voor jouw evenement!
Specificaties

Extra informatie

Leeftijd vanaf 4 jaar
Leeftijd tot 100 jaar
Lengte in cm 60
Breedte in cm 40
Hoogte in cm 23
Afmeting transport L x B x H 60 x 40 x 23 cm per kist
Transport Gewicht (Kg) 2 kg
Vervoer
Handleiding