voetbalboarding 9 x 18 m.

Artikelnummer: VB-2010.01
€ 175,00

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à € 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten*

Borg: € 200,00

Totaal exclusief BTW

€ 175,00
Omschrijving

Voetballen kan overal!

Een potje voetballen kun je overal. Je hebt alleen een voetbal nodig en je kunt gaan voetballen. Veel kinderen beginnen met straatvoetbal als ze nog klein zijn. Een doel maken van een paar jassen of lantaarnpalen en er kan al gedroomd worden van een carriere als voetbalprof bij het Nederlands elftal. Maar als je op voetbal gaat bij een voetbalvereniging ga je natuurlijk voetballen op een echt voetbalveld.

Je eigen voetbalveld

Soms is er alleen geen voetbalveld beschikbaar. Bijvoorbeeld als je een potje voetbal wilt spelen op een jaarmarkt of buitenspeeldag. Daarom kun je bij ons deze voetbalboarding huren. Met een voetbalboarding is altijd duidelijk of de voetbal in of uit is en wanneer er gescoord is. De voetbalboarding kan op elke ondergrond worden geplaatst en zorgt voor veel voetbalpret bij alle spelers!

Voetbal maar dan anders!

In de voetbalboarding 9 x 18 m is genoeg plaats voor een potje voetbal. Maar het biedt ook mogelijkheden om een leuke variant van het voetbalspel te spelen. Ga aan de slag met voetbalrokken of paaltjes voetbal voor een nog leukere voetbalervaring!
Specificaties

Extra informatie

Leeftijd vanaf 6 jaar
Leeftijd tot 10 jaar
Lengte in cm 1800
Breedte in cm 900
Hoogte in cm 250
Spanning in volt 230 volt
Vermogen in watt 1500 watt
Afmeting transport L x B x H 130 x 90 x 90 cm
Transport Gewicht (Kg) 135 kg
Vervoer
Handleiding