Vliegende Hollander 2 stuks in actie

Vliegende Hollander 2 stuks

Artikelnummer: RM-2008.01
€ 60,00

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à € 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten*

Borg: € 85,00

Totaal exclusief BTW

€ 60,00
Omschrijving

Beweeg je voort op unieke wijze

Beweeg jezelf eens op een andere manier voort dan op een gewone fiets of skelter. De Vliegende Hollander gaat vooruit door de hendel met je handen heen en weer te bewegen. De vliegende hollander sturen doe je met je voeten. Dit is heel anders dan je gewend bent op de fiets en dat maakt het juist zo leuk!

Opnieuw leren fietsen

Omdat je stuurt met je voeten en je met je handen moet voorbewegen moeten alle kinderen even wennen aan het rijden op de vliegende hollanders. Dit geeft hele leuke effecten. Na wat oefening hebben de meesten het wel onder de knie en gaan ze razendsnel over het parcours, want het is natuurlijk het leukste om tegen elkaar te racen. Een race met vliegende hollanders is een erg leuk onderdeel op een zeskamp of als spel tijdens Koningsspelen.

De vliegende hollander is plezier voor jong en oud

Kinderen en volwassen kunnen allemaal gebruik maken van de vliegende hollander. De stoeltjes zijn eenvoudig te verstellen door middel van 2 vleugelmoeren aan de onderkant van de stoel. Bij Withagen-attractieverhuur bieden we niet alleen de leukste attracties voor kinderen, ook aan volwassenen wordt gedacht. Zo hebben we naast vangbroeken voor kinderen ook grotere vangbroeken voor volwassenen. En zo hebben we dus ook verschillende maten skippyslangen..... Je kunt het allemaal vinden in het assortiment van Withagen-attractieverhuur.
Specificaties

Extra informatie

Leeftijd vanaf 4 jaar
Leeftijd tot 65 jaar
Lengte in cm 90
Breedte in cm 65
Hoogte in cm 70
Afmeting transport L x B x H 65 x 90 x 70 cm
Transport Gewicht (Kg) 25 kg
Vervoer
Handleiding