Vlaggenhouder

Artikelnummer: BV-2016.01
€ 0,00

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à € 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten*

Totaal exclusief BTW

€ 0,00
Omschrijving

Overal vlaggen plaatsen met deze vlaggenhouder!

Met deze vlaggenstokhouder plaats je gemakkelijk vlaggen op een plaats naar keuze. Je hoeft niets in te graven. De standaard meegeleverde vlaggenstokken zijn van lichtgewicht materiaal en dus eenvoudig op te zetten. Plaats de halstandaard op de gewenste locatie en zet de vlaggenmasten met nationale vlaggen of reclamevlaggen in de houder.

Waar kan ik de vlaggenhouder het best neerzetten?

Deze vlaggenhouder is voor verschillende toepassingen uitermate geschikt omdat er 3 vlaggenstokken dicht bij elkaar kunnen worden geplaatst in de voet. Met deze vlaggenhouder kun je bijvoorbeeld gemakkelijk 3 vlaggen plaatsen achter een podium om de nationaliteit van de winnaars aan te geven. Of wat dacht u van een multiculturele dag waarin verschillende culturen dichter bij elkaar komen? Een vlaggenhouder met daarin de verschillende vlaggen bij de ingang is dan een leuke publiekstrekker.

Kan ik vlaggen huren bij Withagen?

De vlaggenhouder is inclusief vlaggenstokken maar exclusief vlaggen. Als u bijvoorbeeld de Nederlandse vlag, de Belgische vlag en de Luxemburgse vlag wilt combineren om zo de Benelux te vormen, of de vlaggen van het drielandenpunt wilt combineren kunt u contact opnemen met Withagen-attractieverhuur. Tegen een meerprijs kunnen wij de meeste vlaggen aanbieden. Als u liever een grotere vlaggenmast heeft kan dit ook.
Specificaties

Extra informatie

Vervoer
Handleiding
Geen handleiding gevonden voor dit product.