vijf op een rij

Artikelnummer: OS-2007.21
€ 12,50

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à € 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten*

Borg: € 10,00

Totaal exclusief BTW

€ 12,50
Omschrijving

Vijf op een rij!

Zoals de naam al zegt is het bij dit spel de bedoeling om 5 ballen op een rij te krijgen. Dit vijf op een rij spel is een echt kansspel. Gooi de tien balletjes één voor één langs de zijkant in de spelersbak. Het lot bepaalt in welk gaatje de bal gaat liggen. Als alle ballen gespeeld zijn is de beurt voorbij en kun je de ballen weer uit de box halen door de rode schuif open te zetten.

Hoe scoor je bij vijf op een rij?

Om vijf op een rij te krijgen valt niet mee, de ballen zijn namelijk stuiterballen en gaan alle kanten op. Lukt het je om 5 balletjes op 1 rij te krijgen dan krijg je 25 punten. Voor elk ander balletje dat naast een ander balletje ligt, krijg je 1 punt. Gooien maar, wie krijgt de meeste punten bij elkaar? Elke speler mag 10 ballen werpen per beurt, spreek van tevoren goed af hoeveel rondes je speelt, of tot welk puntenaantal.

Geef oud-Hollandse spellen een kans

Oud-Hollandse spellen huren bij Withagen-attractieverhuur is altijd een succes. Door het grote aanbod en deskundig advies heb je altijd de leukste spellen op jouw evenement. Ben je een geluksvogel? Probeer dan het populaire Plinko. Ben jij erg dapper? Steek dan je hand maar eens in de voeldoos. Kun jij raden wat je voelt?
Specificaties

Extra informatie

Leeftijd vanaf 5 jaar
Leeftijd tot 100 jaar
Lengte in cm 28
Breedte in cm 24
Hoogte in cm 23
Afmeting transport L x B x H 28 x 23 x 24 cm
Transport Gewicht (Kg) 2,17 kg
Vervoer
Handleiding