Vier op een Rij Voetbal in actie

Vier op een Rij Voetbal

Artikelnummer: VB-2012.02
€ 125,00

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à € 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten*

Borg: € 200,00

Totaal exclusief BTW

€ 125,00
Omschrijving

XXL vier op een rij

Vier op een rij is een spel dat bij iedereen wel bekend is. Maar deze variant speel je niet op papier of op een spelbord. Dit is voetbal vier op een rij! Dit XXL spel speel je met voetballen in plaats van fiches en met een heel groot opblaasbaar speelveld. Het 4 op een rij voetbalspel is een ideale voetbal attractie tijdens uw voetbalevenement.

Hoe werkt het?

Bij het voetbal vier op een rij spelen 2 deelnemers tegen elkaar en proberen zo snel mogelijk vier op een rij te krijgen. Wie dit als eerste lukt is de winnaar. Door verschillende kleuren voetballen in het speelveld te schieten moet je proberen er vier op een rij te krijgen. Extra moeilijk want als je verkeerd mikt kan je tegenstander zomaar een winnende zet doen!

Grote spellen zelf afhalen

Bij Withagen-attractieverhuur kun je grote spellen zelf afhalen. Het mega grote opblaasbare vier op een rij voetbalspel is het grootste vier-op-een-rij spel van Nederland. Maar doordat het opblaasbaar is, is het toch compact te vervoeren . Maar we hebben veel meer leuke spellen in ons assortiment die je kunt laten bezorgen maar ook zelf kunt afhalen! Wat dacht je van het levend sjoelen waarbij je zelf voor sjoelsteen speelt of het welbekende toren van pisa in XXL formaat? Plezier voor iedereen!
Specificaties

Extra informatie

Leeftijd vanaf 6 jaar
Leeftijd tot 100 jaar
Lengte in cm 300
Breedte in cm 200
Hoogte in cm 320
Spanning in volt 230 volt
Vermogen in watt 1500 watt
Transport Gewicht (Kg) 60 kg
Vervoer
Handleiding