Vangbak

Artikelnummer: OS-2007.24
€ 12,50

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à € 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten*

Borg: € 10,00

Totaal exclusief BTW

€ 12,50
Omschrijving

Reageer snel bij de vangbak

Bij het vangbak spel moet je snel reageren om de winnaar te kunnen worden van dit leuke oud-Hollandse spel. Je kunt het vangbak spel overal spelen. De vangbak is onmiddellijk klaar voor gebruik dus plaats de vangbak op een goede plek op jouw feest of evenement en je kunt gelijk aan de slag. Ben jij er klaar voor om je reactiesnelheid te tonen?

Hoe speel je het vangbak spel?

Bij het vangbak spel is er iemand de speler en een andere persoon is de spelleider. De negen knikkers worden een voor een door de gaten bovenaan in de spelbak gegooid. Voor de speler aan de andere zijde is er de moeilijke taak om ze op te vangen. Ra, ra, ra uit welk gaatje zou de knikker komen? Omdat de buisjes niet recht zijn is het lastig te voorspellen uit welk gaatje de knikker komt. Een snelle reactie is dus belangrijk bij het vangbak spel.

De leukste oud-Hollandse spellen

Ook wie op zoek is naar leuke spellen waarin snel reageren van belang is vindt bij Withagen-attractieverhuur de leukste spellen. Zo organiseer je een feest of evenement waarbij niemand zich hoeft te vervelen. Speel bijvoorbeeld muizenmeppen of hamer er op los tegen je vrienden bij het hamerspel. Jong en oud kan zich lekker uitleven met deze leuke spellen.
Specificaties

Extra informatie

Leeftijd vanaf 5 jaar
Leeftijd tot 100 jaar
Lengte in cm 86
Breedte in cm 42
Hoogte in cm 32
Afmeting transport L x B x H 86 x 42 x 32
Transport Gewicht (Kg) 9,35 kg
Vervoer
Handleiding