Treinexpress 52 personen in actie

Treinexpress 52 personen

Artikelnummer: A-2012.02
€ 450,00

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à € 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten*

Extra uren

x € 125,00

Totaal exclusief BTW

€ 450,00
Omschrijving

Treintje als pendeldienst.

Dit toeristentreintje voor maximaal 52 personen is ideaal te gebruiken op een evenement als pendeltrein tussen 2 locaties. Deze mobiele trein met 2 wagons wordt aangedreven door een krachtige dieselmotor. Zo kunnen grote groepen mensen op leuke wijze heen en weer reizen tussen verschillende locaties. Denk bijvoorbeeld aan een open dag of een stadstocht langs diverse hoogtepunten. Je kunt dit toeristentreintje ook huren tijdens regenachtige dagen. Op deze manier zorg je ervoor dat de gasten op het evenement veilig en droog aankomen.

Ook voor mindervaliden toegankelijk!

Bij dit toeristentreintje is het mogelijk de trein toegankelijk te maken voor mensen met een rolstoel. Voor 2 rolstoelplaatsen verdwijnen 6 reguliere zitplaatsen. Daarnaast beschikken wij over speciale rijplaten waardoor rolstoelgebruikers gemakkelijk de trein in kunnen. Iedereen kan zo genieten van een ontspannen treinritje!

Een toeristentreintje huren voor in de stad

Dit toeristentreintje valt met zijn felle kleuren goed op. Mochten er toch mensen niet opletten klinkt er een koperen bel. Zo kan dit treintje veilig door de straten rijden. Mobiele reclame is ook mogelijk met deze trein. De wagons van de treinexpress kunnen rondom voorzien worden van full color panelen waarop uw eigen reclame geplaatst kan worden. Uiteraard wordt hier een meerprijs voor berekend; vraag ons naar de mogelijkheden. Wilt u een kleiner toeristentreintje huren, of bent u op zoek naar een treintje voor een indoor evenement? Ook hiervoor bent u bij Withagen- attractieverhuur aan het juiste adres! Zo bieden wij een treintje voor +/- 30 personen en een speciale mini kindertrein.

Met zon- en feestdagen prijs op aanvraag.

Specificaties

Extra informatie

Leeftijd tot 100 jaar
Lengte in cm 1640
Breedte in cm 180
Hoogte in cm 250
Afmeting transport L x B x H Draaicirkel van de trein is 13 meter
Transport Gewicht (Kg) wagons per stuk 1320 kg leeg Locomotief 1860 kg
Vervoer Niet zelf te vervoeren
Handleiding
Geen handleiding gevonden voor dit product.