Tolbak Vierkant

Artikelnummer: OS-2007.02
€ 12,50

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à € 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten*

Borg: € 10,00

Totaal exclusief BTW

€ 12,50
Omschrijving

Wat is een tolbak?

Veel mensen kennen het misschien niet meer en veel kinderen van nu zul je eerst moeten uitleggen wat een tol is. Toch is de tolbak, ook wel kegelbak genoemd, een van de bekendste spelletje onder de oud-Hollandse- en Vlaamse spellen. De tolbak is een speelveld dat in feite een vierkante bak is met diverse obstakels.

Hoe speel je met de tolbak?

Je brengt de tol door middel van het touw aan de zwier en probeert zoveel mogelijk kegels om te gooien. Door de tol hard te laten draaien zal hij in een bepaalde richting proberen te gaan tot hij op een obstakel stuit. Door de muurtjes en paaltjes wordt de tol in de tolbak plots van richting veranderd. Je zult soms versteld staan wat voor rare bewegingen de tol maakt. Hoeveel kegels kun jij omver krijgen met de tol?

Spelen met een tol

Vroeger was een tol een enorm populair stuk speelgoed. Dankzij Beyblade werd de tol opnieuw populair. Maar met de ouderwetse tol wordt niet veel meer gespeeld ondanks diverse leuke spellen zoals biertol. Maar dankzij Withagen-attractieverhuur kunt u opnieuw genieten van klassieke spellen. Rolt u het maximaal aantal punten met het molensteen spel?
Specificaties

Extra informatie

Leeftijd vanaf 6 jaar
Leeftijd tot 100 jaar
Lengte in cm 51
Breedte in cm 50
Hoogte in cm 9
Afmeting transport L x B x H 51 x 50 x 9 cm
Transport Gewicht (Kg) 2,65 kg
Vervoer
Handleiding