Tolbak Langwerpig

Artikelnummer: OS-2007.49
€ 12,50

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à € 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten*

Borg: € 10,00

Totaal exclusief BTW

€ 12,50
Omschrijving

Tollen in de tolbak!

Bij het woord tol denken veel mensen aan de snelwegen in Frankrijk. Maar een tol is natuurlijk een enorm leuk stukje speelgoed waar je veel plezier mee kunt beleven. In deze langwerpige tolbak kun je met een tol dan ook een leuk spel spelen. Het tolbak spel is een van de vele oud-Hollandse spellen die nog altijd erg leuk zijn en veel te weinig gespeeld worden.

Hoe speel je in de tolbak?

De tolbak, ook wel kegelbak genoemd is een spel dat makkelijke regels heeft. Je brengt de tol door middel van een touw aan de zwier en probeert zoveel mogelijk kegels om te laten vallen. Je zult soms versteld staan wat voor rare bewegingen de tol maakt. Bij het tolbak spel heb je soms wat geluk nodig maar een goede draai om de tol te starten is het belangrijkste!

Ouderwets gezellige oud-Hollandse spellen

Zin om eens iets anders te spelen dan de bekende spellen of bordspellen? Wil je kinderen laten ervaren welke spellen er al bestonden lang voordat ze geboren werden? Huur dan eens een oud-Hollandse spellen bij Withagen-attractieverhuur en zie hoe iedereen zich geweldig vermaakt met spellen als koppensnellers of trekbal. Bij ons vind je het leukste aanbod van Zuid-West Nederland!
Specificaties

Extra informatie

Leeftijd vanaf 4 jaar
Leeftijd tot 100 jaar
Lengte in cm 82
Breedte in cm 39
Hoogte in cm 9
Afmeting transport L x B x H 822 x 39 x 9 cm
Transport Gewicht (Kg) 3,3
Vervoer
Handleiding