Tafeldecoratie 4 ballonnen zwart goud

Artikelnummer: BDT-2017.04
€ 10,50

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à € 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten*

Totaal exclusief BTW

€ 10,50
Omschrijving

Ballonnen als tafeldecoratie

Om je tafel leuk aan te kleden zijn er natuurlijk tal van opties. Maar wie op een mooie, kleurrijke wijze zijn tafel wil aankleden kiest voor een ballon tafeldecoratie. Of het nu als decoratie op een buffettafel, terrastafel of statafel wordt geplaatst, of zelfs gewoon op de grond, met de tafeldecoratie versier je jouw evenement of feest op gepaste wijze!

Tafeldecoratie 4 ballonnen zwart goud

De combinatie van gouden en zwarte ballonnen geeft deze tafeldecoratie een stijlvol uiterlijk. Het ballongewichtje waar de ballonnen aan vast zitten is in een bijpassende kleur geleverd. Dit maakt het geheel een sierlijke versiering waar elk feest prachtig mee gedecoreerd kan worden. Uiteraard kun je de tafeldecoratie met 4 ballonnen in diverse kleuren bestellen, neem hiervoor contact met ons op.

Maak het feest compleet

Tafeldecoratie kan het feest naar een hoger niveau tillen maar met alleen ballonnen tafeldecoratie ben je er natuurlijk nog niet. Misschien wil je meer ballondecoratie en plaats je een ballonnen pilaar bij de ingang. Of kleed je statafels aan met statafelrokken. Je gasten zullen extra genieten van de prachtige aankleding op uw evenement! U kunt er voor kiezen om deze te huren of te kopen zodat u voortaan altijd uw eigen statafelrokken heeft!
Specificaties

Extra informatie

Vervoer
Handleiding
Geen handleiding gevonden voor dit product.