Taartje Springkussen in actie

Taartje Springkussen

Artikelnummer: SP-2007.06
€ 75,00

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à € 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten*

Ingredienten

Ballen voor in taartje springkussen

x € 25,00

Borg: € 100,00

Totaal exclusief BTW

€ 75,00
Omschrijving

Vier feest met deze taart

Met deze springkussen taart is jouw feest helemaal compleet. Dit springkussen ziet er niet alleen heel feestelijk uit, maar het is ook de enige taart waar je niet van aankomt maar juist van afvalt! Dit springkussen in de vorm van een taart ziet er niet alleen vrolijk uit maar is ook nog eens makkelijk te plaatsen.

Springkussen taart ook mogelijk als ballenbak

De springkussen taart ziet er zo al erg feestelijk uit. Maar… het wordt nog leuker wanneer de taart gevuld wordt met ballen! Dit springkussen kan eenvoudig worden omgetoverd tot ballenbak zodat jouw feest niet meer stuk kan. Door een extra doek vast te maken rond de ingang vallen de ballen niet zomaar uit de springkussen taart en wordt het zeker een feestje! Als je het taartje van springkussen tot ballenbak wil omtoveren kun je dit tegen meerprijs als optie aangeven.

Meer plezier in de ballenbak!

Withagen-attractieverhuur heeft nog meer mogelijkheden om een ballenbak te huren. Naast de springkussen taart kunnen kinderen ook in een ballenbak spelen in het kinder speelparadijs en met de kinder speeltuinwagen . Naast verschillende soorten ballenbakken bieden wij uiteraard ook diverse springkussens met verschillende thema's aan. Zo kan je onder andere kiezen voor een schattig Frozen springkussen, maar ook een prinsessenfeest voorzien van het mooiste springkasteel.
Specificaties

Extra informatie

Leeftijd vanaf 4 jaar
Leeftijd tot 10 jaar
Hoogte in cm 260
Diameter in cm 360
Spanning in volt 230 volt
Vermogen in watt 1500 watt
Afmeting transport L x B x H 130 x 70 x70 cm
Transport Gewicht (Kg) 67 kg
Vervoer
Handleiding