Suikerspin machine in actie

Suikerspin machine

Artikelnummer: LT-2008.03
€ 55,00

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à € 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten*

Ingredienten

Suikerspin machine ingredienten 200 stuks

x € 32,50

Borg: € 100,00

Totaal exclusief BTW

€ 55,00
Omschrijving

Heerlijk snoepgoed

Iedereen die wel eens op de kermis is geweest heeft wel eens gezien hoe suikerspinnen gedraaid worden. Een suikerspin is een luchtig soort snoepgoed en een echte kindertraktatie. Een suikerspin ontstaat doordat warme gesmolten suiker in een speciale centrifuge door de middelpuntvliedende kracht tot draden wordt gesponnen. Het ontstane web wordt met een houten stokje opgevangen en door met dit stokje rond te draaien ontstaat een suikerspin. Ervaren mensen kunnen zelfs prachtige creaties maken van suikerspinnen.

Je eigen suikerspin met de suikerspinmachine

Een suikerspin draaien is eenvoudig te leren. Als je de suikerspin machine huurt krijg je een handleiding mee en binnen enkele minuten kun je aan de slag om je eerste suikerspin te draaien. Na een beetje oefening met de suikerspinmachine draai je de ene na de andere heerlijke suikerspin. Suikerspin suiker kun je apart bijbestellen bij Withagen-attractieverhuur zodat je genoeg suikerspinnen kunt maken voor iedereen. Kinderen, maar ook volwassenen zullen in de rij staan voor deze heerlijke lekkernij.

Heerlijke traktaties

Naast suikerspinnen zijn er natuurlijk ook andere zoete traktaties die op menig feest niet mogen ontbreken. Bij Withagen-attractieverhuur kies je zelf welke lekkernijen je je gasten geeft. Suikerspinnen, poffertjes, popcorn... Je maakt het allemaal zelf. Alle materialen kun je laten bezorgen, maar ook afhalen in Bergen op Zoom
Specificaties

Extra informatie

Leeftijd vanaf 4 jaar
Leeftijd tot 100 jaar
Hoogte in cm 55
Diameter in cm 66
Spanning in volt 230 volt
Vermogen in watt 1500 watt
Afmeting transport L x B x H 66 x 66 x 55 cm
Transport Gewicht (Kg) 14 kg
Vervoer
Handleiding