Stropdas schieten Oranje Leeuw in actie

Stropdas schieten Oranje Leeuw

Artikelnummer: VB-2009.01
€ 65,00

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à € 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten*

Borg: € 100,00

Totaal exclusief BTW

€ 65,00
Omschrijving

Op de stropdas!

Voetballers spreken bij een goede voorzet op maat ook wel over de bal op de stropdas voorgeven. Zo is de bal goed aan te nemen en kan er een mooie actie gemaakt worden. Maar hoe kun je nu zelf ook de voetbal op de stopdas schieten? Met het Stropdas schieten Oranje Leeuw natuurlijk!

Een enorme leeuw

De oranje leeuw is de mascotte van het Nederlands elftal. Deze leeuw is bij het stropdas schieten je grootste tegenstander. Gelukkig is hij niet gevaarlijk maar wel heel groot. Probeer zo vaak mogelijk in een bepaalde tijd door het gat in de stropdas te schieten. Zo zet je een heel leuke voetbalcompetitie op. Wie schiet het meeste raak? Je kunt het stropdas schieten zo moeilijk maken als je zelf wenst door de afstand groter of kleiner te maken. Schieten, schieten en nog eens schieten; uw bezoekers zullen zich sportief uitleven!!!

Scoren met de attracties van Withagen

Niet alleen met het stropdas schieten Oranje Leeuw scoor je op ieder evenement, buurtfeest of bij je voetbalclub. Attracties van Withagen-attractieverhuur zijn altijd een succes! Van opblaasbaar doelschieten tot een enorme glijbaan waarbij je door de lucht vliegt, je huurt het bij Withagen-attractieverhuur.
Specificaties

Extra informatie

Leeftijd vanaf 6 jaar
Leeftijd tot 100 jaar
Lengte in cm 90
Breedte in cm 250
Hoogte in cm 450
Spanning in volt 230 volt
Vermogen in watt 1500 watt
Afmeting transport L x B x H 120 x 60 x 60 cm
Transport Gewicht (Kg) 21 kg
Vervoer
Handleiding