Terug naar overzicht
Vorig product Artikel 1 van 6

Stroom Aggregaat

Artikelnummer: EL-2012.01
€ 45,00

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à € 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten*

Ingredienten

per liter brandstof voor aggregaat

x € 1,65

Borg: € 150,00

Totaal exclusief BTW

€ 45,00
Omschrijving

Overal stroom dankzij een aggregaat!

Op evenementen wil je natuurlijk de mooiste springkusses en de leukste attracties. Maar de vraag is natuurlijk, waar haal je de stroom vandaan? Zeker voor evenementen in de buitenlucht kan een stopcontact soms ver weg zijn. De oplossing is dan een aggregaat huren. Met dit krachtige aggregaat kun je urenlang stroom hebben op plaatsen waar geen stopcontact voor handen is. Zo kunnen attracties en springkussens toch worden geplaatst!

Eenvoudig te gebruiken aggregaat

Dit aggregaat is makkelijk in gebruik en vervoer. Dankzij de wielen en uitschuifbare draagstangen is dit aggregaat eenvoudig te plaatsen op een plaats naar keuze. Met zijn tank van 15L kan het aggregaat ongeveer 10 uur op half vermogen draaien. De automatische voltage regelaar (AVR) voorkomt piekspanningen en het aggregaat is bovendien ook voorzien van een thermische beveiliging.

Withagen-attractieverhuur laat het werken!

Wanneer je huurt bij Withagen-attractieverhuur kun je altijd kiezen voor verzorgd, bezorgen of afhalen. Uiteraard hoef je bij verzorgde attracties alleen maar aan te geven wat je wilt huren en waar het moet staan en dan zorgen wij voor de rest. Maar ook wanneer je zelf iets komt halen zorgen wij dat er voldoende elektra wordt meegeleverd om de artikelen aan te sluiten op een stopcontact. Je kunt uiteraard bij ons altijd een haspel of verlengkabel huren maar wanneer je een attractie, springkussen of stormbaan huurt worden deze standaard meegeleverd.
Specificaties

Extra informatie

Lengte in cm 63
Breedte in cm 51
Hoogte in cm 53
Spanning in volt 230 volt
Vermogen in watt max / continue 4200/3700 Watt
Afmeting transport L x B x H 63 x 51 x 53 cm
Transport Gewicht (Kg) 74 kg
Vervoer
Handleiding