Terug naar overzicht
Artikel 24 van 24 Volgend product

Statafel

Artikelnummer: TS-2009.01
€ 7,50

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à € 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten*

Borg: € 15,00

Totaal exclusief BTW

€ 7,50
Omschrijving

Ideaal op feestjes: Statafels!

U kent het wel. Je bent op een feestje en wilt met iedereen even praten. Dan ga je niet in een kringetje zitten maar loop je liever rond. Met een statafel kunnen je gasten vrij bewegen en hebben ze toch plek om hun glas even neer te zetten. Bovendien neemt een statafel niet veel plek in en blijft er dus genoeg ruimte over voor iedereen om zich op de dansvloer te begeven.

Gemakkelijk te vervoeren

De ideale statafel voor uw feest of evenement hebben wij in ons assortiment. De statafels zijn gemakkelijk te vervoeren doordat de statafel gemakkelijk is in te klappen. De bartafel is voorzien van een mooi wit blad met een diameter van 84 cm. Heeft u meerdere statafels nodig kunt u ze inklappen tot een compact pakket. We hebben ook speciale karretjes zodat u op een evenement gemakkelijk de tafels op de juiste plek kunt zetten.

Extra opties voor statafels bij Withagen

Wilt u uw statafel mooi aankleden dan kunt u kiezen voor een zelf ontworpen statafelrok of topcover. Of u kiest voor een van de vele standaard kleuren topcovers of statafelrokken uit ons assortiment.
Specificaties

Extra informatie

Hoogte in cm 107
Diameter in cm 84
Afmeting transport L x B x H 138 x 87 x 8,5 cm
Transport Gewicht (Kg) 12 kg
Vervoer
Handleiding
Geen handleiding gevonden voor dit product.