Statafel rok

Artikelnummer: TS-2009.02
€ 7,50

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à € 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten*

Borg: € 15,00

Totaal exclusief BTW

€ 7,50
Omschrijving

Een stijlvolle statafelrok

Met een statafelrok krijgt een statafel een heel andere aanblik. Witte statafels zijn erg handig op feestjes maar ze ogen niet heel fraai. Een rok om een statafel maakt het net even af. Je creëert met deze statafel rok gelijk een chique uitstraling. Door de band om de poten valt de rok in mooie plooien rond de tafel. Zo kun je eenvoudig een erg elegante statafel maken waar je gasten zeker van gecharmeerd zullen zijn.

Uitwasbaar

Als je een evenement hebt wat meerdere dagen duurt, of je viert bijvoorbeeld je verjaardag twee dagen na elkaar dan kan het handig zijn om de statafel rok uit te wassen. Zo kun je de ene avond met vrienden gezellig een feestje vieren zonder bang te zijn dat de hoes vies wordt. Als je de hoes gelijk uitwast kun je de volgende dag ook de familie of je collega's ontvangen aan een statafel met prachtige schone bordeaux rode statafelrok.

Topcovers en stretchrokken

Naast deze elegante bordeaux statafel rokken kun je nog veel meer statafelhoezen kiezen in allerlei kleuren, of zelfs met je eigen print! Daarnaast kun je kiezen voor diverse topcovers. Wat dacht je bijvoorbeeld van een roze topcover? Ook prachtig op een antraciet statafelrok.
Specificaties

Extra informatie

Transport Gewicht (Kg) 0,90 kg
Vervoer
Handleiding
Geen handleiding gevonden voor dit product.