Statafel rok full color bedrukt

Artikelnummer: VKN-0040
€ 95,00

Totaal exclusief BTW

€ 95,00
Omschrijving

Uw eigen statafelrok die bij u past.

Statafels huren wordt steeds vaker gedaan. Logisch want met een statafel heeft u een plaats om onder het genot van een drankje samen te komen aan een hangtafel zonder dat er veel vloeroppervlak verloren gaat. Bovendien heeft u geen stoelen nodig. Maar u kunt een statafel ook versieren met een statafelhoes. Deze zorgen voor wat extra sfeer en een mooiere uitstraling.

Bedrukte statafelrokken en top covers bij Withagen kopen.

Bij ons kunt u ook uw eigen bartafel ontwerpen! Met een bedrukte statafel rok tovert u een eenvoudige klaptafel om tot een prachtig stukje horeca meubilair. Kies voor uw bedrijfsnaam of logo, of zet een vrolijke afbeelding rondom. Het is zelfs mogelijk uw eigen foto op de rok te drukken! Wat dacht u bijvoorbeeld van persoonlijke top covers voor een verjaardagsfeestje? De levertijd bedraagt 8 werkdagen.  

Ook feestmateriaal bij Withagen!

Withagen-attractieverhuur verzorgt niet alleen de attracties op uw evenement of feest, wij hebben ook tenten, tafels en stoelen te huur. Voor elk evenement van groot tot klein! Dus verwelkom uw gasten in een mooie pagodetent en laat ze over een rode loper binnenkomen. Of kijk op de site voor de vele andere mogelijkheden.
Specificaties

Extra informatie

Vervoer
Handleiding
Geen handleiding gevonden voor dit product.