Terug naar overzicht
Vorig product Artikel 1 van 4

Start en finish welkomstboog Withagen-attractieverhuur

Artikelnummer: RE-2011.02
€ 125,00

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à € 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten*

Borg: € 150,00

Totaal exclusief BTW

€ 125,00
Omschrijving

Een start en finish boog huren?

Deze enorme opblaasbare start en finish of welkomstboog genoemd is heel goed over de weg te plaatsen. Zo kun je voor een loopevenement of wielerwedstrijd een duidelijke start en finish maken. De hoogte van de start en finish voldoet aan de wettelijke eisen zodat ten alle tijde hulpdiensten en vrachtwagens er onder door kunnen. Deze groene boog is een echte blikvanger die bezoekers en deelnemers van veraf al kunnen zien.

Speciaal voor jouw evenement

Op de poten van de start en finishboog is het mogelijk om reclame of aankondigingen te plaatsen. Zo kun je jouw eigen evenement extra promoten of de naam van sponsors prominent in beeld zetten. Wij kunnen dat in full-color doek met een afmeting van 100 bij 100 cm laten bedrukken. Prijs op aanvraag.

Nog beter opvallen?

Deze boog aan het begin van jouw evenement is natuurlijk een geweldige manier om bezoekers te trekken. Maar bij Withagen-attractieverhuur kun je nog veel meer blikvangers huren. Zo kun je bijvoorbeeld extra opvallen door het plaatsen van een skytube. En wil je iets uitdelen aan je deelnemers of bezoekers zoals drinken na de finish of een medaille dan is het wellicht handig om een marktkraam te plaatsen. Zo leg je makkelijk alles klaar om uit te delen.
Specificaties

Extra informatie

Lengte in cm 160
Breedte in cm 1030
Hoogte in cm 580
Spanning in volt 230 volt
Vermogen in watt 1500 watt
Afmeting transport L x B x H 120 x 70 x 70 cm
Transport Gewicht (Kg) 72 kg
Vervoer
Handleiding
Geen handleiding gevonden voor dit product.