Terug naar overzicht
Artikel 11 van 11 Volgend product

Starshade Tent 17 m

Artikelnummer: TE-2011.01
€ 325,00

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à € 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten*

Borg: € 250,00

Totaal exclusief BTW

€ 325,00
Omschrijving

Berscherm je tegen de zon

Een groot feest buiten in de zon is natuurlijk geweldig, maar de zon kan ook hinderlijk zijn. Niet alleen kan het veel te heet zijn in de directe zon, je kunt ook vervelend verbranden. En zonder zonnebril kan het lastig zijn je ogen open te houden voor alle leuke activiteiten. Een tent kan dan de nodige beschutting bieden en zorgen voor een fijne schaduwplek.

Stijvolle tent

Een tent kan handig zijn, maar het moet geen afbreuk doen aan de sfeer van het evenement. Je wil tenslotte dat bezoekers onder de indruk zijn van de opzet van je evenement. Daarom hebben wij de Starshade tent met een diameter van 17 meter in ons assortiment. De tent is een heuse blikvanger door de mooie vorm. Zo zit je met jouw gasten toch lekker buiten, maar hebben de aanwezigen geen last van het weer! Deze Starshade tent kan ook prima in de regen staan, terwijl gasten lekker droog onder deze piramidetent staan. De tent kan bovendien worden voorzien van verlichting waardoor je ook in de avond nog kunt genieten van deze prachtige tent.

Kleine tenten

De Starshade tent is natuurlijk prachtig maar met zijn 17 meter misschien wat te groot voor jouw evenement. Ook kan deze tent niet overal even gemakkelijk worden opgezet. Maar ook wanneer de starshade te groot is kunt u bij ons een geschikte tent huren. We verhuren tenten in alle maten die bovendien onderling aan elkaar gekoppeld kunnen worden tot de gewenste afmeting bereikt wordt. Zo hebben we bijvoorbeeld een kleine piramidetent van 2x3 meter, maar ook een pagodetent van 5x5 meter. Met de tenten van Withagen heb je bovendien tenten die er chique uitzien door de prachtige taupe kleur!
Specificaties

Extra informatie

Hoogte in cm 690
Diameter in cm 1700
Handleiding
Geen handleiding gevonden voor dit product.