Terug naar overzicht
Artikel 14 van 14 Volgend product

Stackchair stoelhoes full color bedrukt

Artikelnummer: VKN-0042
€ 55,00

Totaal exclusief BTW

€ 55,00
Omschrijving

Uw eigen stoelhoes voor stackchair stoelen

Met een stoelhoes kunt u stoelen niet alleen beschermen. U kunt dankzij de full color stoelhoes uw eigen bedrijf, firma, merk of evenement promoten. Laat uw gasten een zaal binnenkomen waarin eenheid is en uw logo prominent aanwezig is. De hoezen zijn uitwasbaar en u kunt ze dus keer op keer gebruiken.

Ik wil een stoelhoes met mijn logo!

U kunt met ons ontwerpformat uw eigen ontwerp insturen. Wij zorgen dan dat de stoelhoes gemaakt wordt volgens uw wensen. Zo heeft u complete vrijheid voor het ontwerp van de hoes. Tegen meerpijs kunt u ook uw wensen aan ons kenbaar maken en ons een ontwerp laten maken.

Ik heb een groot aantal stoelen

Als u meerdere stoelhoezen wilt hebben voor bijvoorbeeld een auditorium of voorstelling dan kan dit aan gereduceerd tarief. Voor de eerste stoelhoes betaalt u €55,- Daarna betaalt u tot en met 50 stackchair stoelhoezen €42,50. Heeft u nog meer stoelhoezen nodig dan bedraagt de prijs vanaf de 50e stoelhoes nog slechts €37,50! Uiteraard mogen de stoelhoezen een verschillend ontwerp hebben, wij rekenen geen opstartkosten per ontwerp!
Specificaties

Extra informatie

Vervoer
Handleiding
Geen handleiding gevonden voor dit product.