Spiegelschrijven

Artikelnummer: OS-2007.08
€ 12,50

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à € 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten*

Borg: € 10,00

Totaal exclusief BTW

€ 12,50
Omschrijving

!dleeblegeips ni nevjirhcS

Las jij ineens wat er hierboven in spiegelschrift stond? Dan kun jij vast heel goed schrijven in spiegelbeeld! En dat is precies wat je bij dit oud hollandse spel heel goed moet kunnen. Dingen doen in spiegelbeeld is iets wat mensen niet gewend zijn om te doen en daarom zijn we er vaak ook niet goed in. Maar deze onhandigheid maakt het spelen van (en het kijken naar)spiegelschrijven juist zo leuk.

Hoe werkt spiegelschrijven?

Leg in de doos een van de meegeleverde tekeningen. Kijk in de spiegel en probeer op het velletje dat onder de spiegel ligt het "parcours" te volgen. De moeilijkheid is dat alles in spiegelbeeld staat en je dus eigenlijk de andere kant op moet dan je denkt. Hoe verder op het parcours je komt zonder buiten de lijnen te gaan des te meer punten je verzamelt.

Spiegels zijn voor andere dingen bedoeld!

Ben jij iemand die een spiegel liever gebruikt om te zien of je haar goed zit en je kleren leuk staan? Of oefen jij je dansmoves voor de spiegel? Dan beweeg je misschien liever tijdens het limbo dansen. Bij Withagen-attractieverhuur is er voor iedereen een leuk spel te huur!
Specificaties

Extra informatie

Leeftijd vanaf 6 jaar
Leeftijd tot 100 jaar
Lengte in cm 40
Breedte in cm 40
Hoogte in cm 58
Afmeting transport L x B x H 40 x 40 x 32 cm
Transport Gewicht (Kg) 7,2 kg
Vervoer
Handleiding