Spiegelbol 30 cm + motor & lamp

Artikelnummer: GE-2010.03
€ 25,00

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à € 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten*

Borg: € 25,00

Totaal exclusief BTW

€ 25,00
Omschrijving

Hoe werkt een spiegelbol?

Een spiegelbol is een bol beplakt met talloze kleine speigeltjes. Deze hang je ergens op waar je een leuk lichteffect wilt hebben, bijvoorbeeld boven de dansvloer. Door met de meegeleverde lamp op de spiegelbol te schijnen onstaan er door de hele ruimte lichtpuntjes. De spiegelbol wordt ook met een motor geleverd zodat hij kan draaien en de lichtpuntjes door de hele ruimte heen en weer bewegen.

Super leuk op feestjes

Terug naar de disco met deze spiegelbol set. In films zie je vaak een spiegelbol als er een discofeest is. Maar ook voor een romantisch moment op een trouwfeest kun je met een spiegelbol leuke effecten maken. De spiegelbol van 30 cm valt niet op, maar het effect wat ontstaat des te meer! Waan je tussen de sterren en ga lekker dansen!

Pak je podium

Als jij je beste dansmoves wilt tonen in het schijnsel van de spiegelbol dan wil je dat natuurlijk het liefst doen op een podium. Bij Withagen-attractieverhuur kun je ook podiumdelen per stuk huren. Krijg je ook al zin om een goed los te gaan op het podium en in het licht van de spiegelbol saturday night fever na te spelen? Neem dan contact met ons op en wie weet hoe we jouw feest of evenement nog leuker kunnen maken!
Specificaties

Extra informatie

Diameter in cm 30
Spanning in volt 1 x batterij
Vervoer
Handleiding
Geen handleiding gevonden voor dit product.