Spiegel schrijven wit

Artikelnummer: OS-2007.62
€ 12,50

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à € 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten*

Borg: € 10,00

Totaal exclusief BTW

€ 12,50
Omschrijving

Spiegeltje Spiegeltje aan de wand

Wie schrijft het beste langs de andere kant? Bij het spiegelschrijven moet je proberen te schrijven terwijl je niet kunt zien wat je doet. Kijk in de spiegel en probeer in spiegelbeeld op het velletje dat onder de spiegel ligt het "parcours" te volgen. De moeilijkheid is dat alles in spiegelbeeld staat. Hoe verder op het parcours je komt zonder buiten de lijnen te gaan des te meer punten je verzamelt.

Spiegelschrijven huren?

Met het spiegelschrijven spel huur je uiteraard een compleet pakket waarmee je gelijk aan de slag kunt. Op de gebruiksaanwijzing staat het spel duidelijk uitgelegd en is ook aangegeven hoe je het spel opzet. Spiegelschrijven wordt inclusief 25 formulieren geleverd. Volop uitdaging dus! Het spel is bovendien ook eenvoudig op te halen in Bergen op Zoom.

De leukste spellen dichtbij huis!

Withagen-attractieverhuur heeft in Bergen op Zoom een grote voorraad (Oud-hollandse) spellen. Uiteraard bezorgen wij door heel Nederland en België maar woon je in bijvoorbeeld Roosendaal, Tholen of Steenbergen dan is het voordeliger om zelf spiegelschrijven of andere spellen af te halen. Wat dacht je van vijf op een rij of het knikkerdoolhof om de kinderen een middag zoet te houden? Leuk voor een spelletjesmiddag of activiteitendag!
Specificaties

Extra informatie

Leeftijd vanaf 6 jaar
Leeftijd tot 100 jaar
Lengte in cm 29
Breedte in cm 32
Hoogte in cm 20
Afmeting transport L x B x H 29 x 32 x 13 cm
Transport Gewicht (Kg) 1,75 kg
Vervoer
Handleiding