Sneeuwmachine

Artikelnummer: GE-2007.06
€ 30,00

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à € 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten*

Ingredienten

2½ litter vloestof Sneeuwmachine

x € 9,50

Borg: € 40,00

Totaal exclusief BTW

€ 30,00
Omschrijving

Laat het sneeuwen op jouw feest!

Wil je het laten sneeuwen als het niet sneeuwt? Geef je een apres-ski feest en wil je voor dit themafeest het laten sneeuwen? Huur dan een sneeuwmachine bij Withagen-attractieverhuur! Hiermee laat je het op jouw fees of evenement lijken op de wintersportgebieden in Oostenrijk of Zwitserland! Hoe leuk is het om dankzij een sneeuwmachine in de zomer sneeuw te hebben?

Hoe werkt de sneeuwmachine?

Met deze sneeuwmachine maak je je eigen sneeuw op basis van kleine bolletjes schuim. De sneeuw dwarrelt meters weg en rondom de sneeuwmachine lijkt het dus alsof je in een winters landschap staat! Geeft een heel leuk effect Hiervoor wordt speciale vloeistof gebruikt en deze is niet schadelijk. De sneeuw lost geleidelijk op en laat slechts een minimale hoeveelheid residu achter. Zo kun je feesten zonder zorgen.

Licht en geluid huren

Bij Withagen-attractieverhuur kun je terecht voor alles wat je nodig hebt voor een geslaagd evenement. Dus ook voor wie een feest geeft met muziek en lichteffecten huurt bij Withagen-attractieverhuur. Zo vind je in ons assortiment onder andere een revoled voor de meest schitterende lichteffecten. Met een bellenblaas machine wordt je feest een bubbelend succes! Dus wil je een origineel feest organiseren en een mooie show neerzetten? Bekijk dan ons volledige assortiment op de site of neem contact met ons op. Wij helpen jouw feest naar een hoger niveau te tillen!
Specificaties

Extra informatie

Spanning in volt 230 volt
Vervoer
Handleiding
Geen handleiding gevonden voor dit product.