Slingerbal in actie

Slingerbal

Artikelnummer: SK-2010.01
€ 185,00

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à € 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten*

Borg: € 200,00

Totaal exclusief BTW

€ 185,00
Omschrijving

Wat is slingerbal?

Slingerbal is een leuk wipe-out spel dat je met vier personen tegelijk kan spelen. Het is een soort trefbal met een sloopkogel. Iedereen heeft op het slingerbalkussen een eigen verhoogd plateau waar hij op kan staan. Het is de bedoeling om je tegenstander van zijn platform af te kegelen door de grote bal naar je tegenspelers te slingeren.

Wat maakt slingerbal zo leuk?

Slingerbal is een balspel dat vooral leuk wordt doordat je zelf kiest welke tegenstander je probeert uit te schakelen. Het is een kegelspel met menselijke kegels waarbij je niet alleen op de grote bal moet letten, maar ook op je tegenstanders. Wie o wie blijft het langst op zijn plateau staan en ontwijkt het beste de slingerbal? Reactie en balans zijn belangrijk in dit spel. Ook voor een zeskamp is dit een erg leuk spel!

De slingerbal huren bij Withagen-attractieverhuur.

Voor de leukste spelkussens aan de beste prijs komt u naar Withagen-attractieverhuur in Bergen op Zoom. Hier hebben wij een heel groot aanbod aan springkussens en stormbanen die u zelf kunt afhalen. U kunt zelfs de slingerbal met meerdere kussens achter elkaar plaatsen en een hele wipe-out baan opzetten. Kijk voor ideeën eens op onze site bij onder andere de wipe out tippy table en de hindernisbaan wipe out mega balls.
Specificaties

Extra informatie

Leeftijd vanaf 10 jaar
Leeftijd tot 80 jaar
Hoogte in cm 800
Diameter in cm 800
Spanning in volt 230 volt
Vermogen in watt 1500 watt
Afmeting transport L x B x H slingerbalkussen 120 x 100 x 100 cm 4 x evenwichtsblokken 45 x 45 x 35 cm
Transport Gewicht (Kg) 235 kg
Vervoer
Handleiding