Slinger hobbel fiets rood in actie

Slinger hobbel fiets rood

Artikelnummer: RM-2010.02
€ 20,00

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à € 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten*

Borg: € 50,00

Totaal exclusief BTW

€ 20,00
Omschrijving

Fietsen wordt een uitdaging!

Met de slinger hobbel fiets is een stukje fietsen lang niet zo gemakkelijk als je zou verwachten. De slinger hobbel fiets is namelijk een heel gekke fiets! Deze slinger hobbel fiets is zo ontworpen dat je heen en weer, alle kanten op gaat. Rechtdoor fietsen valt al niet mee en om een bocht te maken met de slingerende fiets is nog lastiger. Maar door dit vreemde ontwerp wordt fietsen wel heel erg leuk en uitdagend! De slinger hobbel fiets huren betekent dat je je uren kunt vermaken. Kunnen jouw vrienden er net zo goed op fietsen als jij?

Hoe is de slinger hobbel fiets ontworpen?

Hoe komt het nu dat de slinger hobbel fiets alle kanten op slingert? De voorste as van de hobbel waggel fiets staat scheef gemonteerd. Hierdoor staat het wiel scheef ten opzichte van de fiets gaat de fiets alle kanten op. Met een beetje oefening heb je gelukkig al snel in de gaten hoe je al slingerend en hobbelend kunt fietsen zonder te vallen. Hoe snel kun jij fietsen op deze bijzondere fiets?

Meer fietsplezier met fietsspellen

Alleen maar fietsen op de slinger hobbel fiets wordt al snel gewoontjes. Bovendien kun je als je snel ergens heen wilt fietsen beter een normale fiets pakken. Maar je kunt dit fietsspel natuurlijk zelf extra leuk maken! Zo kun je bijvoorbeeld een parcours uitzetten of in combinatie met de hobbel waggel fiets een gekke fietsrace houden tegen elkaar. De slinger hobbel fiets biedt je zo uren lang speelplezier. En voor wie van fietsen houdt maar bang is om te vallen hebben wij ook een andere leuke attractie. Met de bier-limonade fietsen hoef je niet bang te zijn dat je omvalt. Je staat stevig op een frame en staat stil terwijl je fietst. Stoppen bij een terrasje hoeft ook niet want zodra je genoeg getrapt hebt kun je het glas voorop leeg drinken.
Specificaties

Extra informatie

Leeftijd vanaf 7 jaar
Leeftijd tot 90 jaar
Lengte in cm 200
Breedte in cm 60
Hoogte in cm 95
Afmeting transport L x B x H 200 cm x 60 cm x 95 cm
Transport Gewicht (Kg) 32 kg
Vervoer
Handleiding