Slapers

Artikelnummer: OS-2007.45
€ 12,50

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à € 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten*

Borg: € 10,00

Totaal exclusief BTW

€ 12,50
Omschrijving

Slapers huren

Slapers huren betekent niet dat je een logeerpartijtje organiseert. Slapers is een van de leuke oud-Hollandse spellen van Withagen-attractieverhuur. Het is eenvoudig op te zetten en je kunt het met een personenauto komen afhalen in Bergen op Zoom. Uiteraard kun je het slapers spel ook laten bezorgen. Slapers is een leuk spel dat kinderen al vanaf jonge leeftijd kunnen spelen.

Hoe speel je het slapers spel?

Slapers bestaat uit een box met 5 figuurtjes en een slinger. Het doel van het spel is simpel. Probeer alle 5 de poppetjes te laten slapen door de kogel tegen het hoofd te gooien. Hierdoor vallen ze naar achteren en gaan ze zo gezegd. Wie de minste pogingen nodig heeft om alle figuurtjes te laten slapen is de winnaar van slapers.

Een dag met oud-Hollandse spellen

Wat erg leuk is om kinderen kennis te laten maken met allerlei leuke spellen van vroeger is het organiseren van een spelmiddag of een evenement zoals Koningsspelen. Door diverse spellen te huren en de kinderen te laten rouleren kunnen ze op 1 dag kennis maken met tal van leuke oud-Hollandse spelen. Je kunt bij ons een van de speciale spelpakketten huren waarmee je extra korting krijgt op de spellen, of je kiest voor je favoriete spellen. Speel bijvoorbeeld trekbal of molensteen en laat kinderen zien dat je ook leuk kunt spelen zonder een digitaal scherm.
Specificaties

Extra informatie

Leeftijd vanaf 5 jaar
Leeftijd tot 100 jaar
Lengte in cm 25
Breedte in cm 30
Hoogte in cm 62
Afmeting transport L x B x H 25 x 30 x 62 cm
Transport Gewicht (Kg) 3 kg
Vervoer
Handleiding