Sky-tube Wit in actie

Sky-tube Wit

Artikelnummer: ST-2008.01
€ 65,00

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à € 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten*

Borg: € 100,00

Totaal exclusief BTW

€ 65,00
Omschrijving

Wat zijn Sky-tubes?

Een skytube is eigenlijk een bewegende luchtpilaar. Een blower blaast lucht door een slurf die hierdoor wild heen en weer wappert in de lucht. Je kunt een zeer opvallende sky-tube voor uw deur plaatsen. Een skytube is een blikvanger van de eerste orde en zal dan dus de aandacht op jouw deur vestigen. Het feit dat zij er lustig op los "waait" is voldoende om de ogen er op gericht te krijgen. Een skytube is tot wel 9 meter hoog. Een echte blikvanger die tijdens festiviteiten niet mag missen.

Ook in het donker opvallen

Deze skytube zal niet alleen overdag opvallen maar ook 's nachts is hij goed zichtbaar. Niet alleen de witte kleur maakt deze skytube duidelijk zichtbaar. Onze blowers zijn voorzien van 150 watt schijnwerpers, zodat de sky tubes ook in het donker opvallen. De lampen kunnen met een aparte schakelaar aangezet worden.

Een skytube naar jouw smaak

Voor een nog beter resultaat kies je een skytube in de kleur die bij jou past. Of kies voor de knotsgekke sky dancer. Het is zelfs mogelijk om bij ons een skytube te kopen die speciaal voor jou ontworpen wordt en aansluit bij jouw wensen. Neem hiervoor contact met ons op.
Specificaties

Extra informatie

Hoogte in cm 900
Diameter in cm 60
Spanning in volt 230 volt
Vermogen in watt 900 watt
Afmeting transport L x B x H 60 x 60 x 80 cm
Transport Gewicht (Kg) 21 kg
Vervoer
Handleiding