Sky-tube oranje in actie

Sky-tube oranje

Artikelnummer: ST-2007.02
€ 65,00

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à € 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten*

Borg: € 100,00

Totaal exclusief BTW

€ 65,00
Omschrijving

Wat is een sky-tube?

Een sky-tubes of sky-dancer is een bewegende luchtpilaar die zorgt voor een feestelijk effect en extra exposure. Een skytube heeft aan de bovenkant een opening waar lucht doorheen kan worden geblazen. Dit gebeurt door een grote blower die vanaf de grond omhoog blaast en zorgt voor een bewegend effect, waardoor de tube extra opvalt.

Waar gebruik je een oranje sky-tube?

De zeer opvallende oranje sky-tube kun je natuurlijk voor de deur plaatsen. Een blikvanger van de eerste orde. Maar de skytubes zijn 9 meter hoog en komen misschien beter tot hun recht bij een sportveld, bedrijvenpand of park. Een oranje sky-tube is echte blikvanger die uitermate geschikt is tijdens festiviteiten zoals Koningsdag, wedstrijden van het Nederlands team of nationale feestdagen. Onze blowers zijn voorzien van 150 watt schijnwerpers, zodat de tubes ook in het donker opvallen. De lampen kunnen met een aparte schakelaar aangezet worden.

Een eigen skytube kopen?

Wil je echt opvallen met je voetbalclub, winkel, bedrijf of... dan kun je ook een skytube kopen bij Withagen-attractieverhuur. Een speciale sky-tube ontworpen naar jouw wensen die je altijd kunt opzetten als je iets te vieren hebt. Dit is een erg leuke manier om extra op te vallen bij je bezoekers of leden. Neem gerust contact met ons op. Enkele voorbeelden zijn bijvoorbeeld de sky-tubes voor NOAD en Rabobank.
Specificaties

Extra informatie

Hoogte in cm 900
Diameter in cm 60
Spanning in volt 230 volt
Vermogen in watt 900 watt
Afmeting transport L x B x H 60 x 60 x 80 cm
Transport Gewicht (Kg) 21 kg
Vervoer
Handleiding