Sky-tube grijs in actie

Sky-tube grijs

Artikelnummer: ST-2008.02
€ 65,00

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à € 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten*

Borg: € 100,00

Totaal exclusief BTW

€ 65,00
Omschrijving

Skytube huren?

Een Sky-tubes of sky dancer is een bewegende luchtpilaar die zeer opvallend is. Deze blikvangers kunnen bijna overal geplaatst worden en trekken zo de aandacht naar jouw evenement. Skytubes zijn maar liefst 9 meter hoog en bewegen alle kanten op door de lucht die er doorheen geblazen wordt met een grote blower! Je kunt zelf aanpassen hoe hard ze blazen en hoe wilde de sky tube dus beweegt. Onze blowers zijn bovendien voorzien van 150 watt schijnwerpers, zodat de sky tubes ook in het donker opvallen. De lampen kunnen met een aparte schakelaar aangezet worden en dienen altijd uitgeschakeld te worden enkele minuten voor de blower wordt uitgezet.

Grauw en grijs? Welnee!

Skytubes zijn populair als het gaat om de aandacht trekken. Niet alleen omwille van de kleur maar door de bewegingen en bij donker de verlichting. Belangrijke keuze voor een skytube is een kleur die goed past bij jouw evenement of de kleurstelling van jouw bedrijf. Door skytubes te kiezen in de juiste kleuren zullen bezoekers snel de link leggen met jouw bedrijf of sponsor. Skytubes worden dan ook vaak bij de ingang van een open dag of braderie geplaatst.

Jouw eigen skytube?

Een skytube in een kleur die aansluit bij de kleuren van uw bedrijf of vereniging is natuurlijk een prachtige manier om extra aandacht te krijgen. Maar met een skytube die speciaal voor jou ontworpen wordt kun je ook reclame maken! Van veraf zullen bezoekers op een evenement uw kleuren en logo herkennen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden voor het maken van een skytube op maat. Ideaal om jouw eigen skytube aan te schaffen!
Specificaties

Extra informatie

Hoogte in cm 900
Diameter in cm 60
Spanning in volt 230 volt
Vermogen in watt 900 watt
Afmeting transport L x B x H 60 x 60 x 80 cm
Transport Gewicht (Kg) 21 kg
Vervoer
Handleiding