Schuinehelling kegelbak

Artikelnummer: OS-2007.43
€ 12,50

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à € 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten*

Borg: € 10,00

Totaal exclusief BTW

€ 12,50
Omschrijving

Een kegelbak met schuine helling

Deze kegelbak heet niet voor niets de schuine helling kegelbak. Dit oud-Hollandses spel is de moeilijkere variant van de normale kegelbak. In de bak zit een schuine helling waarop de 6 kegels staan. Neem de tol tussen duim en wijsvinger en geef hem een draai. Nu maar afwachten hoeveel kegels er om gaan. Door de hellingshoek is het lastiger om de kegels te raken.

Speciale regels bij de kegelbak

De schuine helling kegelbak huren kan voor jong en oud maar jonge kinderen kunnen het lastig vinden om de tol aan het draaien te krijgen. Om de tol te laten beginnen met draaien moet je in de zwarte cirkel de tol aan het draaien krijgen en hem loslaten in de goede richting zodat alle kegels om gaan. Wie de minste pogingen nodig heeft of wie de meeste kegels om rkijgt wint het schuine helling kegelbak spel.

Oud-Hollandse spellen huren

Het is bij Withagen-attractieverhuur mogelij om diverse oud-Hollandse spellen te huren. Deze kunnen altijd worden afgehaald want onze oud-Hollandse spellen zoals de ronde kegelbaan zijn vaak demontabel zodat ze makkelijk te vervoeren zijn. Bovendien is afhalen altijd de voordeligste optie. Uiteraard is het ook mogelijk om spellen te huren en te laten bezorgen. De bezorgkosten worden altijd gerekend vanaf de oude-Moerstraatsebaan in Bergen op Zoom.
Specificaties

Extra informatie

Leeftijd vanaf 6 jaar
Leeftijd tot 100 jaar
Lengte in cm 83
Breedte in cm 49
Hoogte in cm 9
Afmeting transport L x B x H 83 x 49 x 9 cm
Transport Gewicht (Kg) 4,1 kg
Vervoer
Handleiding