Sara in badpak

Artikelnummer: BV-2017.01
€ 25,00

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à € 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten*

Borg: € 100,00

Totaal exclusief BTW

€ 25,00
Omschrijving

Verjaardag 50 jaar? Huur een Sara in badpak!

Al heel lang zien we als iemand 50 jaar wordt als een speciale verjaardag. Voor mannen is dat Abram en voor vrouwen is dat Sara. Wat is er dan leuker om een Sarah pop te huren om voor het huis of op het werk te zetten. We hebben verschillende opblaasbare Sara's. Maar deze in badpak is toch wel een topper. Als dit niet is wat je zoekt kijk dan eens bij Sarah met rok of  traditionele Sara.

Sarah pop zelf maken of goedkoop een Sarah huren?

Natuurlijk is het leuk als je zelf een Sarah pop zelf maakt. Maar soms is het lastig om dit stiekem te doen of heb je er gewoon de tijd niet voor. En als iemand Sarah 50 jaar wordt wil je toch iets leuks doen. Dan kan je heel voordelig deze opblaas Sarah huren.

Kan ik zelf de Sarah opblaaspop zelf opzetten?

De opblaas Sarah is heel gemakelijk zelf op te zetten. U krijgt van ons een duidelijke handleiding mee, deze kunt ook heel gemakkelijk ook al online in zien. U mag de opblaasbare Sarah al een dag van te vooren bij ons op halen in Bergen op Zoom. Wij zorgen dat dat er een verlengkabel en haringen bij zitten zodat u alleen maar een stopcontact nodig heeft. U kunt er ook voor kiezen dat wij de Sara pop opzetten maar dit is wel een stuk duurder. 

Specificaties

Extra informatie

Leeftijd vanaf 2 jaar
Leeftijd tot 50 jaar
Lengte in cm 200
Breedte in cm 250
Hoogte in cm 400
Spanning in volt 230 Volt
Vermogen in watt 380 Watt
Afmeting transport L x B x H 60x60x50 cm
Transport Gewicht (Kg) 15 kg
Vervoer
Handleiding