Ronde Kegelbaan

Artikelnummer: OS-2007.54
€ 12,50

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à € 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten*

Borg: € 10,00

Totaal exclusief BTW

€ 12,50
Omschrijving

Kegelen, maar dan anders!

Kegelen is de minder bekende variant van bowlen. Bij bowling gebruik je een bal met gaten terwijl de bal bij het kegelspel volledig dicht is en wat kleiner is. Ook zijn er maar 9 kegels in plaats van de tien bij bowlen. Er zijn veschillende soorten kegelbanen, maar die van Withagen-attractieverhuur is wel heel bijzonder! Er zijn niet eens kegels!

Een ronde kegelbaan?

Deze kegelbaan is niet recht zoals je gewend bent van kegelbanen. De kegels staan opgesteld na een bocht. Probeer de speciale bal zover mogelijk op de baan te Krijgen. In de bocht gaat de bal omhoog en is het de kunst om zo ver mogelijk over de obstakels te komen. Echter niet te ver, want dan heb je geen punten. De kunst bij de ronde kegelbaan is om de bal precies voldoende snelheid te geven dat hij vlak voor het einde stopt.

Diverse oud-Hollandse spellen huren

Met oud-Hollandse spellen kunnen kinderen zich urenlang vermaken. Niet alleen zijn de spellen leuk om te spelen, door samen met vriendjes te spelen ontwikkelen kinderen ook betere sociale vaardigheden. Daarom hebben we bij Withagen-attractieverhuur diverse spellenpakketten samengesteld die je met korting kunt huren. Uiteraard is het ook mogelijk om zelf enkele leuke spellen uit te zoeken. Wat dacht je van de schuine helling kegelbak of een van onze andere originele spellen zoals de cirkel sjoelbak?
Specificaties

Extra informatie

Leeftijd vanaf 4 jaar
Leeftijd tot 100 jaar
Lengte in cm 198
Breedte in cm 62
Hoogte in cm 30
Afmeting transport L x B x H 155 x 54 x 14 cm
Transport Gewicht (Kg) 8,5 kg
Vervoer
Handleiding