Rollit in actie

Rollit

Artikelnummer: SL-2007.10
€ 30,00

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à € 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten*

Borg: € 50,00

Totaal exclusief BTW

€ 30,00
Omschrijving

Let it roll met Rollit!

De naam van het spel zegt het al. Roll it! Laat de stenen van de helling rollen en probeer ze te mikken op de smalle openingen onderaan de helling. Als jouw steen in de opening rolt levert dit een punt op! Dit leuke spel speel je om beurten met wat vrienden maar je kunt ook alleen spelen en proberen je persoonlijke score keer op keer te verbeteren!

Rollit is een soort sjoelen?

Rollit zou je kunnen omschrijven als sjoelen op zijn kant. Net als bij sjoelen mik je met een ronde steen op een platte opening. Maar bij het rollit spel moet je stenen die niet in de opening gaan tussentijds van het speelveld verwijderen. De rollit baan is ook wat korter dan de sjoelbak. Maar dat betekent niet dat dit spel makkelijker is!

Originele spellen huren bij Withagen

In het assortiment van Withagen-attractieverhuur vind je allerlei vermakelijke spellen. Maar een spel huren is extra leuk als je een spel kiest dat kinderen nog niet goed kennen. Kent u bijvoorbeeld het spel Tree? Of heeft u al eens Octopus gespeeld? Deze en vele andere spellen huur je bij Withagen-attractieverhuur!
Specificaties

Extra informatie

Leeftijd vanaf 3 jaar
Leeftijd tot 100 jaar
Lengte in cm 165
Breedte in cm 55
Hoogte in cm 20
Afmeting transport L x B x H 165 x 55 x 20 cm
Transport Gewicht (Kg) 12,5 kg
Vervoer
Handleiding