Ringwerpen

Artikelnummer: OS-2007.07
€ 12,50

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à € 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten*

Borg: € 10,00

Totaal exclusief BTW

€ 12,50
Omschrijving

Ringwerpen

Bij Oud Hollandse spelletjes denken veel mensen ook aan ringwerpen. Dit is een eenvoudig spel dat al enorm lang populair is bij alle leeftijden. Het vereist wat oefening maar als het lukt om de houten ringen om de staafjes te werpen en ze blijven liggen dan is het enorm bevredigend. Je tegenstanders verslaan met een perfecte worp maakt het ringwerpen huren de moeite waard!

De beste techniek voor het ringwerpen

Dit spel is een uitgebreide versie op de simpele variant. Je moet 10 houten ringen gooien en proberen zoveel mogelijk punten te verzamelen. Bij de verschillende uitsteeksels staan allemaal verschillende dieren. Probeer alle ringen om de uitsteeksels te gooien met de meeste punten om zo de hoogste totaalscore te krijgen.

Een spellenpakket met ringwerpen

Wil je een echte spelletjesmiddag organiseren met diverse Oud-Hollandse spellen? Dan kun je bij Withagen-attractieverhuur kiezen uit een enorm aantal spelletjes. Maar het is ook mogelijk om een van onze standaard spelpakketten te huren. Niet alleen bespaar je hiermee flink op de huurprijs maar je bent ook verzekerd van een afwisselend spelaanbod. Per spellenpakket huur je minimaal 12 spellen! Bekijk het actuele aanbod in onze prijslijst.
Specificaties

Extra informatie

Leeftijd vanaf 4 jaar
Leeftijd tot 100 jaar
Lengte in cm 50
Breedte in cm 68
Hoogte in cm 23
Afmeting transport L x B x H 50 x 68 x 23 cm
Transport Gewicht (Kg) 4 kg
Vervoer
Handleiding