Ringwerpen

Artikelnummer: OS-2007.13
€ 10,00

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à € 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten*

Borg: € 10,00

Totaal exclusief BTW

€ 10,00
Omschrijving

Ringwerpen huren

Ringwerpen is een spel dat iedereen wel kent. Het doel van het spel is uiterst eenvoudig. Probeer de ringen een voor een om de paal te gooien. Klinkt simpel, maar om goed te mikken is toch vrij lastig in de praktijk. Zoals met veel spellen zul je dus flink moeten oefen voor je een goede ringwerper bent!

Punten scoren bij het ring werpen

Met 3 ringen probeer je zoveel mogelijk punten te verzamelen. Op het paaltje staan verschillende punten. Gooi je de ring er helmaal omheen dan heb je meer punten dan als hij er half omheen zit.Weet je alle drie de ringen volledig om het paaltje te werpen dan scoor je het maximale aantal punten. Je kunt het spel moeilijker maken door verder weg te gaan staan of door het paaltje hoger te zetten.

Spelverhuur bij Withagen

Withagen-attractieverhuur verhuurt niet alleen springkussens en attracties. Ook voor spelverhuur moet je bij Withagen zijn! Met spellen als blik gooien en eendjes vissen maakt u er een echte kermis van bij u thuis! Of kies ervoor spellen te huren tijdens een sportevenement om kinderen bezig te houden tussen de wedstrijden door.
Specificaties

Extra informatie

Leeftijd vanaf 3 jaar
Leeftijd tot 100 jaar
Lengte in cm 18
Breedte in cm 18
Hoogte in cm 18
Afmeting transport L x B x H 18 x 18 x 18 cm
Vervoer
Handleiding